У Львові відбудеться унікальний з’їзд молоді
  • Пон, 06/04/2015 - 23:45

У липні цього року тисячі молодих людей з’їдуться до Львова на Всеукраїнський з’їзд молоді «Вітер На-Дії». Захід триватиме чотири дні та збере молодих людей, які прагнуть духовного та особистісного розвитку, з усієї України та з-за кордону. Подію, яка проходитиме 23-26 липня 2015 року, організовує Комісія у справах молоді Української Греко-Католицької Церкви. З’їзд стане одним із кроків у підготовці до Світового дня молоді, що відбудеться в 2016 році у Кракові. Про це повідомила Наталя Міхнова.

Чотириденна програма дозволить молоді познайомитися зі Львовом, взяти участь у концертах сучасної молодіжної християнської музики, набути нових навичок під час тренінгів та майстер-класів, а також проявити свої таланти. Під час з’їзду працюватимуть різноманітні майстерні, де можна буде вчитися виготовляти вироби власними руками. Також працюватиме Відкритий університет з цікавими спікерами, відбуватимуться ігри та конкурси. Незабаром буде відкрита реєстрація на участь у з’їзді.

«Задум у тому, щоб дати можливість молоді зустрітися. Хтось вдома, хтось у парафії, але ми всі "варимося" у своєму колі, і дуже рідко виходимо назовні, а тут є нагода поспілкуватися, познайомитися. Це унікальна подія, яка може для багатьох стати визначальною, підказати подальший шлях», - розповідає голова Комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк.  

Всеукраїнський з’їзд «Вітер На-Дії» відбудеться в Україні вже вдруге. Цього року організатори очікують більше від трьох тисяч учасників. Молоді люди, які приїдуть із різних регіонів, мешкатимуть у львівських сім’ях та в спеціальному містечку «Вітру На-Дії». Їх прийматимуть найактивніші парафії  УГКЦ Львова.

 

Довідка

Всеукраїнський з'їзд молоді "Вітер На-Дії" –  це з'їзд вільних, ініціативних, творчих, енергійних, радісних молодих людей, які через свої вчинки любові запалюють серця інших надією! "Вітер На-Дії" - головна подія літа для молоді, яка прагне розвитку, - подія, яка допоможе визначитися, куди йти далі, допоможе знайти нових друзів. "Вітер На-Дії" - це унікальний майданчик духовного розвитку для кожного. "Вітер На-Дії" може змінити тебе!