У Львові відбулася зустріч лідерів молодіжних спільнот, що функціонують при василіанських монастирях
  • Втр, 18/06/2019 - 16:28

У суботу, 15 червня 2029 року, при монастирі Святого Онуфрія у Львові відбулися збори для духовних провідників і лідерів молодіжних спільнот, що функціонують при василіанських монастирях провінції Найсвятішого Спасителя.

Подібні зустрічі відбуваються щороку. Особливістю цієї зустрічі стало те, що в ній узяв участь протоігумен провінції Найсвятішого Спасителя в Україні о. Йоан Школик, ЧСВВ, який подякував молоді та молодіжним провідникам за їхню активність та відкритість. Молоді особи, які з’їхалися на цей збір, мали можливість поставити запитання отцю протоігумену та висловити свої побажання.

Збори очолював о. Йосафат Фітель, ЧСВВ, який є головою молодіжної комісії у провінції. Він розповів про духовність християнської спільноти, зокрема про такі аспекти, як Боже Слово та молитву. У процесі зустрічі обговорювалися організаційні питання стосовно проведення літніх таборів та з’їзду василіанської молоді. Не менш важливим було обговорення пішої прощі до Гошева під гаслом «Покликані Богом».

Обмінявшись своїми пропозиціями, учасники зустрічі висловили бажання частіше збиратися разом, щоб свідчити єдність і виконувати спільне завдання у сфері молодіжного душпастирства.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://osbm.in.ua