У Львові відбувся Патріарший відбірковий тур конкурсу дитячої пісні «Пісня серця»
  • Втр, 18/06/2013 - 16:59

14-15 червня у приміщенні Львівської Духовної семінарії Святого Духа у Львові відбувся Патріарший відбірковий тур міжнародного конкурсу сучасної релігійної пісні «Пісня серця». Цьогорічний конкурс був присвячений Року віри та 1025 річниці Хрещення України, і проходив під гаслом «Віра, якою я живу».

У конкурсі прийняли участь 111 дітей з усіх єпархій та екзархатів України. Також приїхала одна учасниця з Австралії. Прослуховування відбувалося у трьох вікових категоріях – 1 категорія (7-10 років), 2 категорія (11-13 років) і 3 категорія (14-17 років). Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі, серед яких були заслужені артисти України, музиканти, композитори, педагоги. Текст кожної пісні також отримав відповідну богословську та літературну оцінку.
За підсумками прослуховування було відібрано 16 дітей, які отримали призові місця у відповідних вікових категоріях. Пісня однієї учасниці була відзначена журі як найкраща авторська пісня.

 

З результатами конкурсу можна ознайомитися на сторінці Патріаршої Катехитичної Комісії за цим посиланням – http://pcc.ugcc.org.ua/?page_id=347.