У Львові відбувся подячний благодійний форум для волонтерів і добродіїв
  • Срд, 27/05/2015 - 12:15

У неділю, 24 травня 2015 року,  відбувся подячний благодійний форум для волонтерів, які допомагають військовим та потерпілим в зоні АТО, а також постраждалим під час акцій протесту на Майдані в Києві.
 
Форум розпочався з подячного молебеня до Пресвятої Богородиці в  Архикатедральному соборі Св. Юрія, за участі Преосвященного владики Венедикта, єпископа-помічника Львівскьої Архиєпархії. У Митрополичих садах Святоюрської гори відбулося продовження заходу, де найактивнішим волонтерам та організаціям вручили подяку за активну та тверду громадянську позицію у становленні та розвитку Української держави.
 
Ще століття тому Андрей Шептицький закликав усіх: «Як будемо разом триматися, то в кожнім ділі будемо сильніші. А противно, коли поділимося, ослабіємо, і до нічого не дійдемо». Слова митрополита Андрея залишають актуальними, адже у єдності – наша сила!
 
о. Тарас Милян, керівник БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ висловив щиру вдячність близько 250 волонтерам за єдність, жертовність та відданість спільній справі. «Нехай Господь провадить Вас вірними дорогами, дарує мудрість у прийнятті рішень та благословляє усі починання».
 
Організатори подячного благодійного форуму – БО «Фундація Духовного Відродження» Львівської Архиєпархії УГКЦ.