У Львові завершився Х фестиваль редемптористської молоді
  • Чтв, 01/08/2013 - 18:45

28 липня 2013 р. завершився Х фестиваль редемптористської молоді, який проходив у монастирі св. Альфонса у Львові від 25 липня. Вранці всі взяли участь у Святій Літургії у храмі св. Йосафата, а після повернення до монастиря відбулося закриття фестивалю.

Спільнота "Світло Христа" станцювала банс для спільноти "УМХ" м. Новояворівська як знак примирення за непорозуміння, що виникли у фіналі Кубку св. Альфонса, чим приємно вразила присутніх та заслужила на оплески.

Згодом о. Михайло Іваняк та о. Ігор Колісник нагородили команду-переможця кубком, а всіх учасників книжечками про Слугу Божого бр. Мар'яна Галана. А для всіх-всіх-всіх, хто вболівав і хто не вболівав теж був подарунок: ціла тачка цукерок! Насмакувалися досхочу!
 
Хіба можна було поїхати з фестивалю, не залишивши сліду в історії? Звісно, що ні. Тому на "дорозі", спеціально підготованій до цього, всі учасники могли залишити відбитки долонь чи стіп - що кому до вподоби. Цією теплою миттю і словами протоігумена редемптористів о. Ігоря Колісника і завершився Х фестиваль редемптористської молоді! 
 
Дякуємо усім, хто долучився до організації, а також всім учасникам за радісні дні, проведені разом. До зустрічі на ХІ фестивалі!

Андріяна Баран
Джерело: www.cssr.lviv.ua