У Львові злодій вчинив кілька крадіжок у храмі Петра і Павла
  • Пон, 18/09/2017 - 12:54

У Львові зловмисник вкрав з гарнізонного храму Петра і Павла підрясник священика та куртку одного із парафіян. Виявивши в кишені куртки ключі від машини, він скоїв ще й крадіжку з автомобіля.

Про це 18 вересня кореспонденту IA ZIK повідомили у прес-службі поліції Львівщини.

У Галицький відділ поліції 14 вересня звернувся 26-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що в церкві на вулиці Театральній у нього викрали куртку, а з припаркованного неподалік автомобіля – відеореєстратор та особисті речі. Завдані збитки – 5 тис. грн.

Як встановили правоохоронці, до скоєння цих злочинів причетний 19-річний місцевий мешканець. Виявивши в кишені куртки ключі від автомобіля, юнак віднайшов неподалік церкви автомобіль потерпілого та вчинив ще одну крадіжку.

Під час розслідування поліцейські з’ясували, що зловмисник у цій же церкві викрав церковник одяг священнослужителя, вартість якого становить близько 870 гривень.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.