У Люрді офіційно зафіксовано чергове чудесне зцілення
  • Чтв, 26/09/2013 - 18:09

У вівторок, 24 вересня 2013 р., в Марійському чудотворному санктуарії на місці об’явлення Пресвятої Богородиці у французькому містечку Люрді відбулася зворушлива церемонія офіційного проголошення 69 зцілення, визнаного, як «чудо». Мова йде про Данілу Кастеллі, яка сьогодні має 67 років. Коли їй було 34, після прощі до Люрду вона несподівано відкрила, що вилікувалась від важкої недуги. І як підтвердила Міжнародна Медична Комісія в Люрді, «отримуване лікування до цього не мало жодного стосунку».

Про свій досвід Даніла Кастеллі розповіла в інтерв’ю для Радіо Ватикану. Відповідаючи на запитання журналістки Фаусти Сперанци про те, яке значення має для неї ця подія, вона зазначила: «Радість завжди та сама, як і тоді, але тепер є одна різниця: тепер я ще більше відчуваю приналежність до Церкви. А це для мене завжди було фундаментальним. Слухняність... Я вірю в Церкву, з дитинства у неї вірю, вірю їй, як матері. І той факт, що тепер я ще більше захищена Церквою, додає мені радості. Я спокійніша... Тепер можу всім звіщати про те, що Бог великий. Я й раніше це чинила, але тепер відчуваю, що зможу це чинити ще краще. Мій єпископ сказав мені: “Іди та звіщай!”. Він доручив мені місію. І це – особлива річ».

Журналістка Ватиканського Радіо звернула увагу на те, що Даніла часто підкреслює, що отримане зцілення було не так фізичне, не лише фізичне, але – духовне. Що мається на увазі? «Про цю річ нелегко розповісти, тому що це щось, що є всередині», – відповіла вона. Звісно, що були людські розчарування, смуток, великий біль, який справді нічого не щадив. Даніла розповіла, що в період страждань вела щоденник, в якому записувала свої переживання, висловлюючи радість з приводу того, що не зважаючи ні нащо, вона залишається з Христом. І коли сьогодні вона перечитує ці сторінки, то хочеться сказати: «Гляньте, які великі речі чинить Господь! Він дає нам відчувати радість тоді, коли по-людськи радість неможлива!» На її думку, саме в цьому й полягає «велике чудо життя з Богом».

Текст із сторінки http://uk.radiovaticana.va
 

Сайт "Католицький Оглядач" спільно з паломницько-реколекційним центром "Рафаїл" запрошують в паломництво до Люрду