У м. Львові Митрополит Ігор здійснив благословення новозбудованого храму
  • Пон, 25/01/2016 - 14:32

24 січня 2016 року, Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський звершив Чин благословення храму Собору св. Івана Хрестителя (м. Львів, вул. Зубрівська, 1а).
                                                   
З проханням про архиєрейське благословення, щирими привітаннями та відкритими серцями зустрічали Митрополита парафіяльна спільнота із адміністратором о. Іваном Колодієм та запрошеними священиками.
 
«Звичайно, що Бог не бажає грішного життя людини, але завжди пам’ятає, що людина порох – здібна чинити беззаконня. Господь Ісус продовжив проповідь Івана Предтечі, закликаючи людей до покаяння, коли той був у темниці, а згодом, страчений. Це – дуже важливе повчання, бо розкаяна людина отримує небо, вічну щасливу нагороду» – підкреслив Митрополит у своїй проповіді. А також архиєрей наголосив:«Не потрібно лякатися своєї погрішності, своїх беззаконь, треба боятися нерозкаяності та уникання щирої сповіді перед Богом в особі священика. Кожна людина має вибір: спастися або загинути, бути щасливою у небі або відкинутою Богом на віки. Усе в наших руках, Господь очікує нашого примирення з ним».
 
Додамо, що Мирополит Ігор, також, звершив Божественну Літургію та виголосив проповідь. Завершився пастирський візит Архиєпископа словами вдячності вірних, молитвою, архиєрейським благословенням та спільною світлиною, на згадку про ці відвідини.