У Миколаєві під обстрілами підписують звернення проти легалізації так званих "одностатевих шлюбів"
  • Чтв, 14/07/2022 - 12:18
У відповідь на цілу серію петицій Президенту України від ЛГБТ-пропагандистів щодо легалізації так званих "одностатевих шлюбів", Євангельські церкви м. Миколаєва підготували колективні звернення громадян до Президента та народних депутатів Верховної Ради України.

У зверненнях йдеться, що в нашій християнській країні нормою має бути тільки традиційна сім’я, оскільки одностатеві стосунки є великим гріхом перед Богом, про що каже Біблія:

"Не лягай з чоловіком, наче з жінкою. Це гидота." (Левіт 18:22);

"Якщо хтось ляже з чоловіком, як з жінкою, то вони обидва вчинили мерзоту..." (Левіт 20:13);

"Так само і чоловіки залишили природні статеві стосунки з жінками й запалилися безсоромною пожадливістю одне до одного. Вони почали чинити сором поміж собою, і за те прийняли покарання, яке заслужили за свої збочення." (Послання до римлян 1:27);

"... Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники, ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони!" (Перше Послання до коринтян 6:9-10).

Нагадуючи Президенту його вислів "Немає такого бункера, щоб пережити відповідь від Бога", громадяни зазначають, що тим більше, від Бога не сховається той, хто легалізує найстрашніший гріх.

Автори також посилаються на Конституцію України (ст. 51) та Сімейний кодекс України (ст. 21), де шлюб визначається виключно як союз жінки та чоловіка, і нагадують, що Конституція України не може бути змінена в умовах воєнного або надзвичайного стану (ст. 157).

Підштовхування до узаконювання так званих "одностатевих шлюбів" визначаються як ворожі дії, що мають на меті повну дискредитацію влади в очах населення, руйнування інституту сім’ї, розбещення дітей та молоді.

У підсумку автори звернень просять не ініціювати та не підтримувати жодних змін до статті 51 Конституції України, що визначає шлюб виключно як союз жінки і чоловіка.

Організоване підписання звернень у церквах розпочалося в неділю 10 липня. Миколаївці закликають церкви інших міст України також взяти активну участь у цьому служінні, піднімаючи голос за істину та виконуючи заповідь нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа бути сіллю для цього світу: "Ви − сіль землі, але коли сіль стає прісною і втрачає свій смак, як її знову солоною зробити? Вона стає ні на що непридатною. Хіба що викинути її геть, щоб топтали люди." (Матвія 5:13).

Тексти звернень та корисні поради щодо їх подання, з відеоінструкцією, знаходяться за посиланням

Олександр Черно, м. Миколаїв, служитель Церкви Євангельських Християн-Баптистів "Перлина".