У Митрополичій Курії РКЦ відбудеться VI Доброчинний Різдвяний Ярмарок "Даймо Надію"
  • Чтв, 30/11/2017 - 17:17

Вже цієї суботи, 2 грудня, відбудеться VI Доброчинний Різдвяний Ярмарок "Даймо Надію». Захід організовує під патронатом Архієпископа Мечислава Мокшицького фонд «Даємо надію», що опікується важкохворими дітьми та супроводжує їхні родини - матеріально, духовно та психологічно.

Кошти від цьогорічного Ярмарку мають адресне призначення: для 13-річної Василинки Дацьо, яка має захворювання ЦНС: хвороба Лафора. Це складне захворювання, яке прогресує і дівчинка не може самостійно пересуватися. Їй дуже потрібен візок, вартість якого становить понад 70 тис. грн.

Всіх охочих долучитися до доброї справи і допомогти Василинці, запрошують 2 грудня з 12:00 до 16:00 до Курії Львівської Архідієцезії РКЦ (вул. Винниченка, 32). Учасники зможуть взяти участь у лотереї і виграти один із цінних подарунків, зокрема, сертифікати на ексклюзивні екскурсії та туристичні подорожі, косметичні послуги тощо. Під час Ярмарку можна придбати речі різдвяного декору, зроблені власноруч, солодощі. Протягом заходу також передбачені майстер-класи та забави для дітей. Якщо ви хочете долучитися до збірки іншим способом, інформацію про це можна дізнатися на сторінці Фонд "Даймо Надію".