У наймолодшій парохії Одеського екзархату відбувся веселий «відпочинок з Богом»
  • Втр, 08/08/2017 - 20:53

Стараннями о. настоятеля Романа Мірчука і диякона Віталія Бурчина, у новозаснованій парохії Вознесіння Господнього в м. Одесі в перших днях липня, відбувся літній виховно-відпочинковий християнський табір «Веселий відпочинок з Богом». Табір проходив на території храму у двох заїздах – від 3 - 7 липня для дітей віком від 6 до 10; і від 10 - 14 липня для молоді віком 13 до 16. Всього таборувало 18 дітей.

Щодня діти збиралися в храмі на спільну молитву та на виховні заняття. Для молодших, тема занять була «Бог і сотворення всього видимого і невидимого», а для старших – «Тайни ікон і храму». Відтак працівниці літнього дитячого табору «Молода ґвардія» з дітьми робили різні ручні роботи. Спів, ігри, змагання, фізична руханка – все перепліталося, творило цікаву для дітей атмосферу, в якій могли і забавитись і навчитись. На свята Різдва Івана Христителя та Верховних Апостолів Петра і Павла учасники табору взяли участь в святочній Службі Божій.

На завершення таборів, молодші діти відвідали базу «Молодої ґвардії», де у вузькому колі відбули представлення «Перший гріх», а старші відпочивали на морі та смажили шашлики.

Щира подяка парафіянам церкви, які щодня приготовляли смаколики для юних таборовиків.