У неділю, 9 листопада 2014 року, о 14.30 в гарнізонному храмі dідбудеться поминальна молитва за воїнів, що загинули в зоні АТО
  • Нед, 09/11/2014 - 10:09

У неділю, 9 листопада 2014 року, о 14.30 в гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла відбудеться поминальна молитва за участю сімей військовослужбовців, що загинули в зоні АТО.

Панахиду очолить Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, у співслужінні військових капеланів.

«Сьогодні нас об’єднує великий біль та спільна молитва за наших воїнів – Героїв України. Пам’ятаючи їх, ми повинні йти далі і підтримувати один одного, усвідомлюючи, що жертва наших воїнів є безцінна – це життя, яке вони поклали за кожного з нас, щоб ми зуміли своє життя належно прожити та побудувати світ миру та поваги», – о. Степан Сус, головний військовий капелан Львівської архиєпархії УГКЦ.

Молитва є організована в рамках спіпраці Центру допомоги сім’ям загиблих в АТО, що діє при ГО «Розвиток громади» із Центром військового капеланства ЛА.

Ласкаво запрошуємо усіх львів’ян долучитись до спільної молитви та підтримати своєю присутністю сім’ї військовослужбовців, що загинули в АТО.