У неділю в Гарнізонному храмі студентський театр «САД» представить виставу про Митрополита Андрея
  • Птн, 11/12/2015 - 12:13

Цієї неділі, 13 грудня 2015 року, студентський християнський театр «САД» представить у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра й Павла виставу «Добрий пастир». Ця інсценізація присвячена 150-й річниці від дня народження Митрополита Андрея Шептицького й розповідає про життя цього великого Праведника. Початок дійства о 19.00 год.

«Це була одна з найбільш очікуваних постановок», - розповідають молоді актори. За їхніми словами, така ідея виникла ще на початку року й тепер вдалось її реалізувати. Зокрема, зовсім нещодавно відбулась прем’єра цієї вистави у Національному лісотехнічному університеті, а вже у неділю її зможуть побачити всі охочі  в Гарнізонному храмі. Вхід вільний! Запрошуємо!

Також пригадаємо, що цієї ж неділі на подвір’ї студентського храму блаженного священномученика Олексія Зарицького (вул. Лукаша, 3а) відбудеться благодійний ярмарок. Усі вилучені кошти будуть спрямовані на цьогорічну поїздку театру «САД» східними теренами України із Різдвяною містерією.

Довідка.  Студентський театр «САД» діє при Центрі Студентського Капеланства ЛА УГКЦ від жовтня 2014 року . Режисер постановник – Юлія Бондаренко, викладач НУ «Львівська Політехніка». Духівник театру – о. Юрій Остапюк, голова Центру Студентського Капеланства. До колективу належать близько 30 студентів та випускників різних вишів Львова та з різних куточків України.

"Хоча ми різні за фахом та навчаємось у різних навчальних закладах, нас єднає спільна мета: змінювати світ довкола нас, змінюючи свої серця та серця тих, хто довкола", - ділиться колектив студентського театру "САД".

 Відтак за плечима молодих акторів вже чимало виступів  у школах-інернатах, сиротинцях, храмах та вишах Львова, будинках престарілих та шпиталях. А минулого року у час Різдва «САД» мандрував із програмою «Від Романа до Йордана» східними та центральними містами України. Зокрема, молодь побувала у Києві, Дніпропетровську, Чернігові, Запоріжжі, Фастові, Ірпіні, Дніпродзерджинську, Ніжині, Прилуках. Як уже зазначали, цього року актори знову планують виступити з виставами на сході нашої держави.