У Патріаршому Соборі відбудеться вечір пам’яті «Блаженніший наших сердець»
  • Нед, 26/05/2019 - 10:49

31 травня 2019 року,  о 19.00, у Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ у Києві відбудеться вечір пам’яті присвячений Любомиру Гузару під назвою «Блаженніший наших сердець».

Як повідомляють учасники спільноти «Покоління Любомира», така назва заходу відповідає думці, що Любомир Гузар став Блаженнішим не лише нашої Церкви, а й наших сердець: «Два роки тому Його серце перестало битися. Серце, яке було наповнене любов’ю, вірою, добром аж через край. Безумовно кожен, хто зустрічався, спілкувався, слухав Блаженнішого відходив від нього трішечки людянішим і добрішим.  

Йому не боялись відкривати душу, бо знали, Блаженніший зрозуміє. І справді, Його любляче серце розуміло кожного, не осуджувало і допомагало. Любов до Бога і любов до свого ближнього — це основа, на якій будував своє життя Блаженніший Любомир».

Послідрвники життя Блаженнішого Любомира переконані: «У світі так багато речей, які нас ділять, а Любомир Гузар зумів об’єднати. Саме він став Блаженнішим не лише нашої Церкви, а й наших сердець. Тому 31 травня о 19.00 запрошуємо тебе прийти в Патріарший собор Воскресіння Христового і знову відкрити йому своє серце», – йдеться в повідомлені спільноти.

Прес-служба Київської Архиєпархії