У Полтавській ОДА провели молитовний сніданок до Дня Незалежності України
  • Чтв, 23/08/2018 - 15:18

Молилися за Україну та снідали разом керівники Департаментів Полтавської ОДА, представники різних релігійних конфесій області та громадськість.

Розпочали молитовний сніданок патріотичною піснею Наталії Твердохліб «Боже, Україну збережи».

Вітальне слово взяв голова Полтавської ОДА Валерій Головко. Говорив про важливість спільної духовної єдності всіх українців.

Першу молитву прочитав священик громади Пресвятої Трійці УГКЦ у Полтаві Юрій Кролевський. Священнослужитель нагадав учасникам заходу про те, що для сумісного успіху люди повинні, перш за все, любити Бога і один одного:

— Не тільки любити, а і дякувати. Дякувати Богу за все те, що маємо, і за те, що ми різні. Це чудово, адже кожен з нас вносить свою ноту в пісню любові та милосердя. Часом у нас трапляються й дисонанси в цій пісні, але хай все-таки Бог прийме цю пісню за щиру й допоможе нам!

До слова долучилася голова української громадської організації у регіоні Венето (Венеція) «Україна плюс» Тамара Позднякова. Одну з молитов прочитав і голова Полтавського обласного об’єднання Церков християн-баптистів Олег Овсій. Священик поділився спогадами про дні 27 років тому, коли українці голосували за незалежність.

Завершили молитовний сніданок другою піснею Наталії Твердохліб «Станем разом на коліна».

Валерій Головко сказав слова вдячності бійцям, які захищають кордони України від ворогів.

Прес-служба Полтавської ОДА