У Римі проходять річні збори релігійного товариства «Свята Софія»
  • Чтв, 23/02/2017 - 16:05

У середу вранці, 22 лютого 2017 року, розпочалися засідання річних зборів товариства «Свята Софія». Участь у засіданні бере Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Перед початком роботи члени Товариства зійшлися до парафіяльного храму свв. Сергія та Вакха, щоб за традицією помолитися за вічний упокій усопших членів. Панахиду очолив Блаженніший Святослав. Засідання розпочалися звітом о. Марка Семегена, президента товариства «Свята Софія». Отець Марко ознайомив усіх із діяльністю Товариства впродовж останнього року та реалізації різних проектів локального і загальноцерковного рівнів.

З нагоди ювілею 125-х роковин з дня народження патріарха Йосифа Сліпого, засновника товариства «Свята Софія», було відзначено медалями сестер Святої Анни за їхнє служіння в гостинному домі, в особі владики Гліба, Єпарха єпархії Пресвятої родини в Лондоні, нагороджено крайове товариство «Свята Софія» в Англії та в особі п. Петра Фірмана було відзначено діяльність крайового товариства «Свята Софія» в Бельгії.

Окрім робочих засідань, у програмі – Архиєрейська Божественна Літургія в четвер (початок о 16:00) з нагоди першої річниці відходу до вічності о.Івана Музички, довголітнього члена товариства «Свята Софія».

Прес-служба товариства «Свята Софія»