У Севастополі – нове святотатство
  • Птн, 29/03/2013 - 18:17

 Малюнки з повішаним єпископом знову з’явились на стінах досі неповерненого римо-католицького храму Севастополя. Обряди екзорцизму на місці провели обидва єпископи дієцезії. Відтоді місцеві священики з парафіянами щодня відправляють молебень біля стін храму.

Нещодавно на зовнішній стіні колишнього римо-католицького храму Севастополя невідомі намалювали двох єпископів: одного у зашморгу, а іншого – п’яного з пляшкою.

Це вже вдруге подібні малюнки з’являються на стіні Севастопольського храму. Вперше зображення повішаного єпископа з’явилось у червні минулого року. Тоді ж поруч на асфальті у формі ліній була розсипана земля та залишені недогарки свічок.

Після останнього випадку єпископи Одесько-Сімферопольської дієцезії Броніслав Бернацький та Яцек Пиль провели на місці  обряди екзорцизму. Відтоді місцеві священики, серед яких відомий екзорцист о.Ян Білецький разом з парафіянами щодня проводять молебні, зокрема й про повернення храму.

Нагадаємо, римо-католики Севастополя впродовж багатьох років безрезультатно намагаються повернути будівлю колишнього храму. Увесь цей час найбільші християнські свята парафіяни змушені відзначати під стінами свого храму просто неба.

Джерело: credo-ua.org