У Школі святої Софії діє Майстерня святого Миколая для дітей-сиріт
  • Нед, 20/12/2015 - 19:23

Упродовж дев’ятнадцяти років Молодіжне християнське товариство (МХТ) «Діти Христа» разом з іншими релігійними ГО та студентськими братствами організовують свято «Миколай дітям в інтернатах» в  сиротинцях. 

Як повідомив бр. Роман Московченко, керівник МХТ «Діти Христа», заплановано відвідати з дарунками від святого Миколая усі дитячі заклади-інтернати Львова та Львіської області. «Задля цього у нас діє так звана корпорація, на якій ми узгоджуємо дати виїздів окремої організації в сиротинець, щоб святий Миколай завітав до кожної дитини», – розповів бр. Роман

Попередньо діти в інтернатах пишуть свої листи до святого Миколая. Організації розповсюджують ці листи усім людям, котрі бажають стати помічниками святого Миколая і зробити іменний подарунок окремій дитині. Акція охоплює близько 4000 дітей-сиріт Львівської області.

Упродовж трьох років МХТ «Діти Христа» співпрацює з БО «Фонд розвитку шкільництва «Софія» та зі Школою святої Софії. З 2014 у приміщенні школи діє Майстерня святого Миколая, куди помічники святого приносять подарунки.  Відтак молодь з товариства «Діти Христа» розвозить їх в інтернати.

Минулого тижня «Діти Христа» відвідали м. Стрий, м. Великий Любін, м. Старий Розділ, с. Юсиповичі (Дашавський р-н).

25-26 грудня заплановано поїздку у три інтернати м. Дрогобича та м. Борислав.

Майстерня святого Миколая приймає подарунки до 25 грудня 2015 р.

Поділімося теплом свого батьківського і материнського серця з тими, хто цього тепла так прагне.