У Швейцарії пройде чування на підтримку переслідуваних християн
  • Срд, 19/12/2012 - 17:40

У швейцарських містах Берні, Цюріху і Люцерні в четвер, 20 грудня, пройдуть молитовні чування на підтримку переслідуваних у різних країнах світу християн. Акція проходить під егідою організації «Міжнародна християнська солідарність», повідомляє швейцарський портал kipa / apic.

 

У центрі уваги організаторів будуть знаходитися християни, що живуть в країнах Близького Сходу. Чування триватимуть від півгодини до години. Християни зі свічками зберуться в громадських місцях: в Берні - на привокзальній площі поряд з церквою Св. Духа, в Цюріху - на Цюгхусплатц, в Люцерні - також на привокзальній площі. Організатори просять учасників приходити в темному одязі.

 

«Міжнародна християнська солідарність» є міжнародною організацією, що займається проблемами захисту прав християн. Вона була заснована в 1977 р. швейцарським священиком Хансом Йоргом Штукельбергером і близька до Вільних євангельських церков. Організація відома своєю діяльністю щодо забезпечення викупу заручників, викрадених під час громадянської війни в Судані, і своєю критичною позицією по відношенню до ісламу.

 

За матеріалами www.sedmitza.ru