У «Сколівських Бескидах» розпочинається християнський військово-вишкільний табір «Захисник»
  • Срд, 17/07/2019 - 18:25

З 17 по 27 липня на території Національного природного парку «Сколівські Бескиди» вже четвертий рік поспіль відбудеться християнський військово-вишкільний табір «Захисник».

Метою табору «Захисник» є духовна, моральна, фізична та інтелектуальна підготовка молоді до можливого виконання нею військового обов’язку перед Українською державою в лавах Збройних сил та інших силових структур України.

Особливістю табору є поєднання принципів християнського та військового виховання, яке базується на традиційному вченні Церкви про воїнів-християн як захисників та служителів миру, правди та справедливості.

«Табір «Захисник» – це не просто фізичний вишкіл, це місце, де Бог збирає різні дари: до нас приїжджають спортсмени, фокусники, майбутні програмісти, семінаристи, художники, музиканти, студенти військових закладів – де всі вони стають одним – спільнотою, в якій кожен може зростати, навчитися відповідати за себе і один за одного. І що найважливіше, «Захисник» має стати місцем, де молоді люди мають зустріти Бога, і навіть у екстремальних та важких ситуаціях зрозуміти, що Бог є поруч», – о. Ростислав Височан, комендант табору, військовий капелан.

Захід відбувається за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Організаторами табору є ЛОМГО «Українська молодь – Христові», департамент душпастирства силових структур України УГКЦ та ГСПО «Тризуб» імені Степана Бандери.

Контактна особа: комендант табору – о. Ростислав Височан, тел. 0689530696.

skole-today.com