У США вийде фільм про боротьбу військового капелана за сім'ю
  • Пон, 31/07/2017 - 16:11

Актриса Сара Дрю недавно закінчила роботу над зйомками фільму «Неподільний». Це історія військового капелана, який бореться за збереження свого шлюбу, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com з посиланням на Emmanuil.tv.

Сюжет фільму заснований на реальній історії військового капелан Даррена Тернера, нагородженого орденом іракського ветерана війни. Повернувшися додому з війни, він зіткнувся із загрозою для свого шлюбу і майбутнього сім'ї.

У головних ролях «Неподільний» - Сара Дрю, яка грає дружину капелана Тернера, Хезер Тернер, і Джастін Брюнінг в ролі капелана. Дрю також є виконавчим продюсером фільму.

«Суть фільму - в шлюбі, - поділилася актриса з The Christian Post. - Армія - це тест на виконання клятвених обіцянок, даних в той день, коли ви стоїте перед Богом і Церквою, кажучи: "Я буду любити тебе до кінця свого життя"».

Даррен і Хезер Тернер були готові слідувати своєму покликанню: служити Богу, сім'ї та країні. Але коли війна залишила глибокі бойові рани, колись міцна сім'я Тернера потрапила в зону ризику.

Під час свого перебування в Іраку Тернер втратив багатьох зі своїх військових друзів, що ускладнило повернення до мирного життя. Це вплинуло на його шлюб - і пара вже майже розлучилася. Але втрутився Бог.

«Бог працював в моєму житті і в моєму шлюбі, навіть тоді, коли я намагався зробити все можливе, щоб покинути Його і всіх інших, - сказав капелан Тернер. - Він створив диво в нашій сім'ї. Нас це дуже підбадьорює, це щось значить для інших людей. Це було не даремно, адже навіть в нашій глибокій печалі була мета».

Пастор Лінн Холмс, директор Calvary Pictures, вважає, що «Неподільний» показує, що люди були створені не для того, щоб прожити життя, покладаючись лише на свої власні сили.

«Коли ви запрошуєте Бога в ваш шлюб, то шлюб стає набагато кращим. Багато людей в своєму служінні пройшли через біль, і Бог ніколи не випускає з уваги ці складнощі. Він ніколи не допускає, щоб цей біль пройшов даремно», - сказав Холмс.

Іракські сцени були зняті близько Санта-Кларіта, штат Каліфорнія, на північ від Лос-Анджелеса, в селі Мідл Іст Віллідж. Зйомки зайняли 32 дні: 22 дні в Мемфісі і 10 днів в Каліфорнії.

Девід Еванс, режисер-постановник фільму, розповів, що спочатку він збирався зняти вигадану історію про військових капеланів. Але натрапив на історію капелана Тернера і вирішив, що вона варта того, щоб нею поділитися.

«Сьогодні, коли виживає тільки половина шлюбів, правдиву історію про боротьбу пари заради порятунку сім'ї варто розповісти», - зауважив Еванс.

«Неподільний» вийде в прокат в 2018 році