У Стрийській єпархії проводиться конкурс “Будуймо міцну християнську родину”
  • Суб, 13/05/2017 - 09:25

Єпархіальний інститут душпастирства подружжя та сім’ї свв. Йоакима і Анни та Комісія у справах родини Стрийської єпархії оголошують конкурс «Будуймо міцну християнську родину», на проведення заходів прородинного змісту для парафій Стрийської єпархії, з нагоди Тижня християнської родини в УГКЦ.  Метою заходу є заохотити парафіяльні спільноти Стрийської єпархії активніше долучитися до поширення подружніх та сімейних цінностей для укріплення авторитету здорової християнської родини в українському суспільстві.

За умовами конкурсу, дві найбільш активні парафії (одна міська/смт, друга сільська) отримають грошові премії, у розмірі 1000 грн, для розвитку душпастирства подружжя та сім’ї на парафіях.

Зміст конкурсу полягає у проведенні якнайбільшої кількості заходів, присвячених подружній та сімейній тематиці впродовж Тижня християнської родини, тобто з 14 по 21 травня 2017 року. Формат заходів є довільним. Це можуть бути: реколекції, день духовної віднови, катехизації, проповіді, молитовні заходи, проща, показ фільмів на сімейну тематику…

Рішення про результати конкурсу визначатиметься на основі статей та фотографій, що описуватимуть зміст організованих заходів. Публікації потрібно надіслати до 22 травня 2017 року, включно на електронну адресу прес-служби Стрийської єпархії stryjeparchy@gmail.com.