У Стрию провели семінар для школярів старших класів, які працюватимуть у пришкільних таборах
  • Втр, 04/06/2013 - 20:25

Протягом 2 днів, з 31 травня по 1 червня цього року, на території санаторію «Київ +», що у м. Моршин, відбувався семінар для школярів старших класів, які проявили бажання працювати у пришкільних таборах, що проходитимуть на території Стрийської єпархії УГКЦ.

Організаторами заходу стала Комісія у справах сім’ї і мирян та Молодіжна комісія Стрийської єпархії. Більше 20-ти молодих людей із с. Кавське та с. Станків Стрийського району, м. Нового Роздолу та с. Гірське Миколаївського району, а також із смт. Гніздичів Жидачівського району, набиралися потрібних навиків для праці зі школярами молодших класів в оздоровчо-розважальних наметових таборах. Допомагали їм у цьому досвідчені аніматори, які були учасниками кількох єпархіальних та всецерковних вишколів, а саме: Романа Кушнір з м. Стрия, Ірина Мурин з м. Городок та Юля Пецюх з м. Моршин. За два дні вони навчили молодь цікавих ігор, танців з рухами, християнських пісень, а найголовніше, поділилися своїм досвідом в організації таборів.

 

На завершення семінару кожен із учасників повинен був укласти свій власний план заходів, який буде використовувати в організації дозвілля дітей у себе в школі та у школах сусідніх парафій, у найближчі кілька днів.

 

P.S: З нетерпінням очікуватимемо гарних відгуків про їхню працю вже у недалекому майбутньому від їхніх вчителів та священиків.

о. Олег Кобель,
голова Комісії сім’ї і мирян Стрийської єпархії
Джерело: http://stryi.ugcc.org.ua