У Стрию стартував Курс для вагітних
  • Срд, 07/11/2018 - 13:31

6 листопада 2018 року, в Сімейній порадні Єпархіального інституту душпастирства подружжя та сім’ї свв. Йоакима і Анни, що у м. Стрию, стартував Курс для вагітних. Перша зустріч мала ознайомчий характер. Зокрема учасникам було представлено структуру курсу та коротко окреслено зміст кожного із занять.

Курс для вагітних передбачає десять зустрічей, впродовж яких майбутні батьки прослухають лекції лікаря акушер-гінеколога, лікаря неонатолога, консультанта з грудного вигодовування, консультанта із методів розпізнавання плідності, психолога та священика, які допоможуть з радістю пережити період вагітності та належно приготуватися до народження та виховання немовляти.

Метою курсу є допомогти побороти страх перед вагітністю, уникнути небажаних ускладнень при пологах, успішно адаптуватися до змін у подружжі після народження дитяти, належно приготуватися до Хрещення дитини, розвіяти некорисні міфи та стереотипи.

Зустрічі відбуватимуться двічі на тиждень по вівторках та четвергах при Сімейній порадні у м. Стрий, за адресою: вул. Шевченка, 80.