У «Світлиці» відбулися реколекції для працівників Курії Львівської Архиєпархії
  • Пон, 20/03/2017 - 16:16

17-19 березня 2017 року у Реколекційно-відпочинковому центрі Львівської Архиєпархії «Світлиця» відбулися реколекції для працівників Курії ЛА та членів їхніх родин.

Реколектантом став Преосвященний владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії, обравши головною тезою реколекцій слова Христа «Коли хто хоче йти за Мною, нехай себе зречеться, візьме щодня на себе хрест свій і йде за Мною». У реколекційних науках владика наголосив на важливості сповіді та особливих аспектах служіння для працівників різних посад Курії, а також, опираючись на послання Папи Франциска, окреслив основні «недуги Курії» та способи боротися з ними.

Працівники Курії мали нагоду спільної трапези, молитви, спілкування, а також побути у мовчанні і приступити до тайни Покаяння. Також, окрім реколекційних наук, учасники зустрічі разом переглядали фільм «Монах і біс».

З дітьми, які взяли участь у реколекціях, творчо займалася п. Ліля Гуцол. Зокрема, дітлахи разом готували торт у кулінарному майстер-класі та частували присутніх.