У Техасі "Planned Parenthood" відмовили в урядовому фінансуванні
  • Чтв, 22/12/2016 - 16:38

Проступки і порушення допустимих медичних стандартів стали причиною відмови «Planned Parenthood» в урядовому фінансуванні, відповідно до програми «Medicaid funding».

Як пояснив Стюарт Боуен, інспектор з техаської Комісії у справах здоров’я, на відео, знятих прихованою камерою, було зафіксовано, що «Planned Parenthood порушує федеральні закони і закони штату», повідомляє LifeSiteNews.

За його словами, працівники цієї організації «відходять від прийнятих стандартів», продаючи зразки тканин для дослідників, в тому числі за занадто завищеною ціною.

«Ваші проступки прямо пов’язані з тим, чи ви достатньо кваліфіковані надавати медичні послуги в професійний, безпечний, законний і етичний спосіб», – йдеться у листі-поясненні Стюарта Боуена до «Planned Parenthood». – «Ваші дії порушують загально прийняті медичні стандарти, що відображаються у законах штату і федеральних законах, і є порушенням програми «Medicaid», чим і обумовлена відмова у фінансуванні».

Варто зазначити, що відповідно до програми «Medicaid», «Planned Parenthood» в Техасі отримували фінансування на суму $3,1 мільйони. Постанова про відмову у фінансуванні має увійти в дію через 30 днів.