У Тернополі 31 команда змагалася у знаннях Митрополита Андрея Шептицького
  • Пон, 02/11/2015 - 12:48

31 жовтня у Тернополі відбулася інтелектуальна гра брейн-ринг для дітей і молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. У змаганні взяли участь 31 команда. Організатором виступила Катехитична комісія архиєпархії на чолі з о.-мітратом Романом Гриджуком.

Оскільки захід приурочений пам'яті митрополита Андрея Шептицького, діти та молодь змагалися у знаннях про його життя та діяльність. 

 

Гра розпочалася з молитви і благословення Єпископа-помічника Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Теодора (Мартинюка).

«Я хотів би Вам побажати не окремої перемоги, бо Ви всі сьогодні переможете, - сказав у привітальному слові Владика Теодор. - Впевнений, що не буде сьогодні переможців і переможених, а будуть ті, кому пощастило. Ми всі є щасливі сьогодні! Хочу Вам щиро подякувати, що Ви в цю суботу приїхали до Тернополя. Хочу Вам побажати Божого миру.., радості від Митрополита Андрея Шептицького, який сьогодні буде присутній з Вами, бо Ви про Нього будете говорити, думати».

Після запеклих змагань перемогу у віковій категорії 10-13 років здобула команда Великоберезовицького деканату парафії Вознесіння Господнього селища Велика Березовиця "Промені надії". Склад команди: Данилець Настя, Гоць Арсеній, Пещула Діана, Сисюк Юлія, Брона Іванна.

У віковій категорії 14-17 років перемогла команда Великоберезовицького деканату парафії Бориса і Гліба "Небесний Єрусалим". Склад команди: Бойчук Христина, Бучинський Павло, Жук Андрій, Сампара Соломія, Сушко Володимир, Натолочна Наталія-Марія.