У Тернополі молодь взяла участь в інтелектуальному брейн-рингу на духовну тематику
  • Суб, 28/10/2017 - 11:26

21 жовтня з ініціативи отця Ярослава Єфремова на базі Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого» відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» на тему: «Чеснота чи гріх».

Мета такого заходу полягала у тому, щоб ознайомити учнів із катехизмовим вченням про головні гріхи та протилежні їм чесноти; усвідомити про важливість чеснот у християнському житті; заохочувати до наслідування чеснот священномученика Йосафата Кунцевича та ісповідника віри Патріарха Йосифа Сліпого.

У змаганнях брали участь 11 парафіяльних катехитичних шкіл з церкви св. Новомучеників, церкви св. Василія Великого, церкви cв. cвщ. Йосафата, церкви Свв. Володимира і Ольги, церкви Успіння Пресвятої Богородиці, з мікрорайону Кутківці (Бориса і Гліба, Покрову Пресвятої Богородиці), з Архикатедрального собору Непорочного Зачаття та школи-колегіуму.

Гра відбувалася окремо для молодших і старших команд.

Серед молодших призові місця зайняли:

І місце – «Звуки горну» (Архикатедральний собор Непорочного Зачаття)

ІІ місце – «Монастирські ябка» (церква Успіння Пресвятої Богородиці)

ІІІ місце – «Божі зернятка» (церква св. Новомучеників).

Серед старших:

І місце – «Знамення» (церква Св. Свщ. Йосафата)

ІІ місце –  «Сила серця» і «God sent» (об’єднана команда архикатедральний собор Непорочного Зачаття і ТНВК «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого»)

ІІІ місце – «ГРІМ» (церква Свв. Володимира і Ольги).