У Великобританії проведуть розслідування чому кількість дітей, що хочуть змінити стать, зросла на понад 4000%
  • Срд, 19/09/2018 - 19:42

Представники влади Великобританії хочуть знати причину шаленого зросту кількості дітей, які хочуть отримати «лікування» для зміни статі. За період останніх восьми років кількість дівчат, які вважають себе трансгендерними, зросла на 4500%, а хлопців – 1250%.

Як інформує «LifeSiteNews», представники Урядового управління у справах рівності розслідуватимуть який вплив на рішення дітей змінити стать мають соціальні мережі, а також чи доцільно лікувати медикаментами дітей, які ще не досягли статевої зрілості.

Як повідомляє «The Telegraph», майже у двох третіх дітей і підлітків, котрі хочуть змінити стать, раніше діагностували важкі психічні розлади. «Серед деяких лікарів присутнє занепокоєння, що дітям дають гормони без відповідного врахування довгострокових побічних ефектів, що можуть включати безпліддя та остеопороз», - йдеться у статті.

«Трансгендеризм – це психологічний розлад, а не біологічний», - наголошує доктор Мішель Кретелла, президент Американської колегії педіатрів.

«Активна промоція трансгендеризму спричинила до масивних неконтрольованих експериментів над дітьми та підлітками», - зазначає вона. – «Це зловживання дітьми».

Минулого року у Англії «800 дітей отримали ін’єкції з метою призупинити початок статевого розвитку, включаючи 10-річних дітей; частині з них також давали гормональні препарати для початку процесу зміни статі», - йдеться у статті «The Telegraph».

«Багатьох дітей стерилізують шляхом такого лікування і прирікають на пожиттєве токсичне лікування, щоб накинути протилежну стать», - зазначає др. Кретелла. – «Таке лікування… спричиняє різноманітні негативні наслідки: від серцево-судинних хворіб до діабету і раку».