У Вербну неділю у дворику Ратуші пануватиме Пасхальна містерія
  • Чтв, 25/04/2013 - 10:03

У Вербну неділю, 28 квітня, у внутрішньому дворику львівської Ратуші відбудеться Пасхальна містерія Воскресіння – вулична вистава «Йов» за п’єсою Кароля Войтили.

 

Аби створити неповторну пасхальну атмосферу, театр «Воскресіння» робить адаптацію вистави спеціально під внутрішній дворик Ратуші, повідомили сьогодні у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Вистава є особливою, адже відбуватиметься у Вербну неділю. Це тема Старого Завіту, історія Йова, яка направляє нас у Великодній тиждень, зосереджує нашу увагу, думки та духовні передчування. Вистава є надзвичайно видовищною, з прекрасними хоралами, з прекрасними темами історії Йова. Кожен по-справжньому відчує, що ми всі мусимо вірити в єдиного Бога, вірити в один одного та один одному допомагати. Пасхальна містерія налаштовує на свято Воскресіння Господнього. Для нас самих вона надзвичайно особлива, адже наш театр має таку саму назву. Ми спеціально робимо адаптацію вистави під дворик Ратуші, відтак, кожен матиме зосередження на собі», – розповідає директор театру «Воскресіння» Ярослав Федоришин.

 

Вуличну виставу «Йов» актори театру «Воскресіння» зіграють у дворику Ратуші 28 квітня о 19.00 та о 21.30, 5 травня о 19.30 та о 21.30, а також 6 травня о 17.00, 19.30 та 21.30 год.

 

Довідка

 

Вартість квитків: дорослий – 40 грн, дитячий, пенсійний – 20 грн. Квитки можна придбати в касах театру «Воскресіння» на пл. Генерала Григоренка, 5 або за тел: 261-63-10.

 

Джерело: http://zik.ua/