У Вінниці проведуть Духовні Вправи для жінок та дівчат
  • Пон, 05/03/2018 - 12:44

З 7 по 10 березня 2018 року, у парафії Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ міста Вінниця, для жінок та дівчат проведуть Духовні Вправи за методом Святого Ігнатія з Лойоли.

Як повідомляє о. Лука Шаламай, ВС, не зважаючи на те, що ці вправи були написані святим Ігнатієм майже п’ять століть тому, вони ніяк не втратили своєї актуальності в наш час, і являються найкращою допомогою в зціленні «духовного життя».

«Папа Пій ХІ, в енцикліці «MENS NOSTRA», наголошує про користі Духовних Вправ: « … (вони) спонукають людину до внутрішніх роздумів, до уважного дослідження своїх думок, слів і вчинків, щоб усе це розглядати старанно і глибше, вони допомагають людським здатностям; і в цій чудовій школі духу розум вчиться мислити зріло і видавати справедливі осуди, воля стає міцнішою, розум починає панувати над пристрастями, вся активність людини, об’єднана розумним мисленням, допасовується до конкретних норм і правил, і душа нарешті підноситься до своєї природної шляхетності й величі». Тому заохочуємо дівчат та жінок, до участі у таких вправах», – зазначив душпастир.

Запис та детальніша інформація за телефоном +380982596625.

Прес-служба Київської архиєпархії