У Вінниці відбувся семінар в «В гармонії подружньої любові»
  • Втр, 13/09/2016 - 19:17

З 9 по 11 вересня при парафії Покрова Пресвятої Богородиці, УГКЦ в м. Вінниці, відбувся семінар в «В гармонії подружньої любові». Лекції читала п. Ґеня Самборська, голова Всеукраїнського благодійного фонду«За гідність людини», член Європейського Інституту Сімейної Освіти. Головною метою курсу запропонувати подружнім парам повноцінне сімейне життя не вдаючись до контрацепції чи інших морально не прийнятих дій. Тому п. Ґеня в легкодоступний спосіб пояснила і науково доказала високоефктивність методу (99,8%) природнього планування зачаття згідно принципів Королівської Клініки Акушерства і Гінекології в м. Бірмінгемі (Англія).

Молоді учасники семінару щедро поділилися своїми враженнями:

— «Це була чудова нагода, отримати інформацію про нові наукові відкриття в гармонії подружніх стосунків, про природнє планування сім'ї, про справжні цінності родинного життя, про наслідки контрацепції.
Надіюсь, що ця зустріч допоможе нам усім усвідомити глибше наше особисте призначення, цінувати і берегти безцінний дар, яким нагородив нас Господь - здатність давати життя.

Будьмо гідними християнами своєї держави!» — п. Наталя.

— «Семінар перевершив мої сподівання. Цю інформацію, та ще й так доступно, не розповідають  в ЗМІ,  Медичному університеті (я вже 5-ий рік навчаюсь на медичному факультеті). Тому, зараз я хочу навчитись на практиці, застосовувати цей метод і ділитись досвідом з іншими. Вірю, що люди не будуть до цього байдужими.  Адже ми хочемо, щоб наша нація була здоровою та щасливою, а сльози з очей лились тільки від радості» — Тетяна.

 — «З юності дещо знав про природне планування сім"ї (ППС), але ніколи не задумувався про його важливість. Відвідав цей семінар. Дуже вдячний, що є ініціативні і небайдужі люди, які несуть правдиву інформацію про ППС для людей. Безпосередньо велике дякую п. Ґені за витрачений час і зусилля» — Олександр.

— «Нещодавно, я одружилася, і шукала потрібну інформацію про ці речі. Але в інтернеті не так багато і доступно написано. А також не має практичних занять (записи, розрахунки, перевірка), які тут були. Глибоко вразили мене і відгуки жінок-матерів про те, що якщо б вони знали про все це раніше - то не допустили б багатьох помилок в їхньому житті» — Оксана.

 Всі учасники семінару (а їх було більше двадцяти) залишилися ще раз переконані в досконалості Божого творіння — людини, а також, що правдива наука ніколи не суперечать християнський вірі.