У Запоріжжі обговорять проблему соціального сирітства
  • Нед, 24/02/2013 - 19:16

28 лютого з ініціативи Української Греко-Католицької Церкви у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені О. М. Горького (відділ Мистецтв) за участю представників християнських спільнот, громадських та релігійних організацій міста вперше відбудеться регіональна конференція «Соціальне сирітство: сьогодення і роль релігійних громад та організацій у його подоланні».

Головна мета круглого столу – обмін досвідом між представниками різних соціальних сфер у роботі із соціальними сиротами, активізація громадянського суспільства, створення відкритого суспільного діалогу між всіма структурами, які мають можливість впливу на рішення цієї проблеми у місті Запоріжжя й регіоні.

Регіональна конференція відбудеться в рамках VI Суспільних днів Української греко-католицької церкви, що вперше проводяться у Запоріжжі. Щороку, на території усієї України, під час Суспільних днів УГКЦ представники влади, громадських організацій і релігійних конфесій обговорюють соціальні проблеми, приймаючи спільні рішення щодо їх подолання.

Комісія УГКЦ для сприяння єдності християн