У Зарваниці відбулися 2 професійні прощі
  • Пон, 10/06/2013 - 20:25

8 червня відбулася ІІІ професійна проща працівників землевпорядної служби Тернопільської області до Марійського духовного центру Зарваниця. У паломництві взяло участь понад 200 паломників на чолі з начальником головного управління Держземагенства Романом Папіровським. На цю прощу також прибули викладачі землевпорядного факультету Львівського національного аграрного університету з їхнім деканом Михайлом Ступенем.

 

9 червня на ІІ професійну прощу зібрались працівники Хмельницького регіонального макрорегіону Райффайзенбанк Аваль (Хмельницька дирекція, Тернопільська, Івано-Франківська). На чудотворному місці прочан вітав від імені Архиєпископа і Митрополита Василія Семенюка о. Андрій Шалай. Священник очолив Божественну Літургію в Соборі Матері Божої Зарваницької. Під час проповіді заохочував прочан добре виконувати свої професійні обов’язки, не порушуючи Божий закон.

 

Відтак відбулося освячення води, Хресна дорога, відвідини купелі св. Анни та молитва перед чудотворною іконою Матері Божої Зарваницької.

 

прес-служба архиєпархії