Учасники велопрощі «Косів-Зарваниця 2013» під час паломництва молитимуться у всіх зустрічних храмах як УГКЦ та РКЦ, так і УПЦ КП
  • Втр, 09/07/2013 - 16:18

12 липня 2013 року після Літургії о 6.00 із храму Василія Великого УГКЦ, що в м. Косів, учасники велопрощі, що відбуватиметься в рамках Всеукраїнської та молодіжної прощі до Зарваниці, вирушать до Марійського духовного центру УГКЦ. Про це повідомив Володимир Тіца, координатор велопрощі.

Велопрочани всі дні паломництва молитимуться у всіх зустрічних храмах як УГКЦ та РКЦ, так і  УПЦ КП. Крім того, запланована їхня участь у Літургії в катедральному соборі УГКЦ Преображення Господнього, що в Коломиї, також у монастирі ЧСВВ Воздвиження Чесного Хреста в Бучачі, Хресна дорога в с. Рукомиш та молебень у печерах святого Онуфрія, що в с. Рукомиш.

Додамо, що місією і змістом цієї молитовно-паломницької акції є гасло «Християнська молодь за здоровий спосіб життя, незалежність і свободу». Як зазначають організатори, учасники «завдадуть молитовного удару алкоголізму, курінню, наркоманії, ліні, азарту і лихварству, марнолюбству і марнотратству та, зрештою, злим і шкідливим звичкам, які руйнують життя, дароване Богом, нищать зв'язок нашої спільноти з Богом, завдають шкоди незалежності та свободі нас самих, сім’ям і родинам та всьому народові». Велопрощу супроводжуватиме медична та технічна допомоги і міліційний дорожний патруль.

Участь у велопрощі можуть взяти всі охочі віком від 14 років. Реєстрація учасників триватиме до 11 липня. Детальна інформація за тел.: 067 92 41 131.

Департамент інформації УГКЦ