Учні Бучацького колегіуму посіли переможні та призові місця на Всеукраїнських олімпіадах
  • Срд, 07/02/2018 - 22:33

20 січня 2018 року у м. Тернопіль відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Колегіум представляв учень 10 класу Тихонюк Олег. За результатами олімпіади Олег зайняв ІІІ місце. Вітаємо його з перемогою в даній олімпіаді і дякуємо вчителю географії Дем’янчуку Роману Петровичу за результативну підготовку учня до олімпіади.

26 січня 2018 року у м. Тернопіль відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Колегіум представляв учень 11-Б класу Нечесний Ярослав. За результатами олімпіади Ярослав зайняв І місце. Вітаємо його з перемогою, бажаємо успіхів у ІV етапі олімпіади і дякуємо вчителю хімії Мартинюку Ігорю Івановичу за результативну підготовку учня до олімпіади.

27 січня 2018 року у м. Тернопіль відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Колегіум представляв учень 11-Б класу Нечесний Ярослав. За результатами олімпіади Ярослав зайняв ІІ місце. Вітаємо його з перемогою в даній олімпіаді і дякуємо вчителю біології Новак Ользі Михайлівні за результативну підготовку учня до олімпіади.

01 лютого 2018 року у м. Тернопіль відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. Колегіум представляв учень 11-Б класу Нечесний Ярослав. За результатами олімпіади Ярослав зайняв ІІІ місце. Вітаємо його з перемогою в даній олімпіаді і дякуємо вчителю економіки Дем’янчуку Роману Петровичу за результативну підготовку учня до олімпіади.

03 лютого 2018 року у м. Тернопіль відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. Колегіум представляв учень 11-Б класу Гаврилець Володимир. За результатами олімпіади Володимир зайняв І місце. Вітаємо його з перемогою, бажаємо успіхів у ІV етапі олімпіади і дякуємо вчителю інформатики Бахіру Сергію Романовичу за результативну підготовку учня до олімпіади.