Учні ліцею ім. Героїв Крут подякували Богові за прожитий рік
  • Втр, 27/12/2016 - 18:01

У неділю, 27 грудня 2016 року, у каплиці святого Миколая, що у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, відбулась подячна Божественна Літургія. Разом з душпастирем Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ та капеланом ліцею о. Андрієм Сіданичем учні дякували Господу за прожитий рік та успішне завершення навчального семестру.

Звертаючись до юнаків, священик закликав їх бути вдячними Богу за всі добра, які Він нам посилає щодня. Зокрема, капелан наголосив, що потрібно дякувати Господу й за дар життя, за наших рідних та друзів, за всіх людей, яких ми зустрічаємо у своєму житті.

Під час спільної молитви ліцеїсти чисельно приступили до Святих Тайн Сповіді та Причастя. Після Літургії вихованці ліцею спілкувалися із капеланами на духовні теми.

Довідка. Душпастирі Центру Військового Капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ вже впродовж тривалого часу дбають про духовне та молитовне виховання ліцеїстів. Зокрема, разом із вихованцями цього військового закладу вони щонеділі моляться Божественну Літургію, проводять для них уроки християнської етики, релігієзнавчий гурток. Відтак, в межах цього гуртка капелани організовують для юнаків паломництва до чудотворних місць (Зарваниця, Крехів, Унів, Страдч), зустрічі з цікавими людьми, екскурсії храмами, музеями, монастирями Львова та області.