Учні та вчителі Католицької гімназії здійснили велопробіг
  • Пон, 10/09/2018 - 12:52

У п’ятницю, 7 вересня, в останній день першого навчального тижня та на закінчення Олімпійського тижня учні, вчителі та батьки Католицької школи-гімназії вирушили у велопробіг до Крихівців.

Юні велосипедисти подолали близько 3 км, милуючись краєвидами парку Шевченка, Набережної та самої вулиці Вербової, що в Крихівцях. Там, у храмі свв. Кирила й Методія, настоятелем якого є о. Йосафат Бойко зі Згромадження Воплоченого Слова, всі мали гарну нагоду помолитися, почути розповідь про храм, розважитися різними руханками-бансами, відвідати оглядовий майданчик і побачити з нього наше місто та навколишні села.

Велопробіг Католицької школи-гімназії став ще однією нагодою привернути увагу містян, зокрема, учнів шкіл до здорового способу життя та популяризації екологічного виду транспорту – велосипеду.

Висловлюємо вдячність Патрульній поліції Івано-Франківська за організацію велоколони та безпеку на дорозі, громадській організації «Центр економічного та соціального розвитку "Меркурій" (керівник – п. Маркіян Пюрик) за інструктаж та пам’ятки правил дорожнього руху для велосипедистів.

Дякуємо Богові за чудових дітей, відважних батьків і креативних відповідальних учителів!