Угандійські мученики були вбиті через те, що в Ім’я Ісуса відкинули гомосексуальні домагання короля. Чому зараз це замовчується?
  • Нед, 26/06/2016 - 18:04

3 червня 1885 року король Буганди Мванґа ІІ наказав спалити живцем 45 молодих хлопців-християн, які перебували при його дворі, – 22 католики і 23 англіканці. Причина: в Ім’я Ісуса вони відмовились задовільняти гомосексуальні домагання свого монарха. 

До цього Мванґа ІІ спокійно ставився до поширення християнства католицькими та англіканськими місіонерами у своїй країні. Про те коли молоді християни, до яких король розпалився гомосексуальною пристрастю відмовили йому у задоволенні його похоті, покликаючись на свою віру, він наказав живцем спалити.

Першим свідчення своє віри дав молодий Карло Лванґа. Його було щільно загорнуто в очеретяну рогожу і вкинуто у вогонь. Коли його вкинуто у вогонь він крикнув: «Ви палите мене. Але мені здається що ви ллєте воду по мені». Перед смертю мученик вигукнув «Катонда» (Боже мій). Його 44 товариші у мучеництві радше також прийняли страшну смерть, аніж зрадили Христа через гомосексуальне злягання з розбещеним королем. 

Сьогодні навіть католицькі ЗМІ замовчують цей факт. Навіть Папа Франциск, перебуваючи в Уганді, відвідуючи місце цього жахливого мучеництва, жодним словом не обмовився, що причина їхнього мучеництва не ненависть Мванґи ІІ до християнства, а його гомосексуальна хіть.

Сьогодні християни бояться говорити правду про це мучеництво. Очевидно бояться бути проголошеними «гомофобами». Християнські ЗМІ уникають цієї теми. Але коли правда замовчується – то це має довгострокові погані наслідки. 

Один із популяризаторів почитання угандійських мучеників Скот Лавйвлі уже неодноразово був звинувачений представникам ЛГБТ груп у розпалюванні ненависті до ЛГБТ осіб, його навіть намагалися звинуватити у злочині проти людяності перед американським судом. 

На його думку ЛГБТ активісти ненавидять християн саме через те, що християнство однозначно вчить що гомосексуальні стосунки – тяжкий гріх. 

За матеріалами: www.lifesitenews.com