УГКЦ й українська громада Нижньої Саксонії передали допомогу волинським бійцям
  • Срд, 04/03/2015 - 23:34

Як повідомляє сайт «ВолиньPost» українська діаспора з Ганновера передала Благодійному фонду «Волинь-2014» 10 тонн гуманітарної допомоги.

Настоятель та прихожани Української Греко-Католицької Церкви святого Володимира з міста Ганновер (Німеччина) та громада українців Нижньої Саксонії зібрали та передали благодійному фонду «Волинь-2014» десять тонн гуманітарної допомоги, - повідомляє прес-служба благодійного фонду «Волинь-2014».

Серед вантажу - одяг, взуття, медикаменти, засоби гігієни, матраци, а також продукти харчування. Все, що зібрали в Німеччині, благодійний фонд «Волинь-2014» передасть на потреби українських військовослужбовців, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції та медичні заклади.

В коробках з одягом та продуктами харчування були листи від маленьких жителів Ганновера з словами вітання та підтримки українських військових.

Сьогодні, благодійники передали роті міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області продукти харчування та медикаменти, намети та спальні мішки.

Благодійний фонд «Волинь-2014» дякує українській діаспорі з Ганновера за надану гуманітарну допомогу. Окрему подяку благодійники висловлюють лучанину Олександру Лазуці за контакти з українською діаспорою.

А вже завтра, 13 лютого, о 14 годині, благодійний фонд «Волинь-2014» передаватиме для потреб Луцького гарнізонного військового госпіталю дороге іноземне медичне обладнання та медикаменти.