УГКЦ готує для молоді нові проекти
  • Срд, 26/09/2012 - 00:00

24 вересня відбулася зустріч священослужителів відповідальних за роботу з молоддю по деканатах Львівської архиєпархії. Проходило засідання в приміщенні Комісії у  справах молоді Львівської архиєпархії (пл. Св. Юра,5).  Протягом зустрічі отці поділилися досвідом роботи протягом літа та розповіли про плани на наступний рік. Також було обговороно новий проект Комісії у справах молоді «Духовні вікенди». Цей захід має на меті об'єднати молодь деканатів архиєпархії навколо духовних наук і  передбачає також цікаві зустрічі, спілкування.

 

«Реколекції для молоді - дуже актуальна справа сьогодні. Приємно, що іноді молоді особи самі питають про такі заходи. Це означає, що все таки є попит з боку молоді не лише на розваги, а  духовні справи також» - поділився отець Андрій Корчагін.

 

Також на зустрічі було презентовано новий сайт  Комісії у  справах молоді, який містить корисну інформацію для молоді і для священиків.

 

«Інтернет-технологіі сьогодні розвиваються дуже стрімко, і  Церква також має йти в ногу з часом. Щоб молодь почула про Церкву, то потрібно про неї говорити там, де молодь присутня! Цей сайт – це насамперед платформа для інтенсивнішого спілкування священиків та молодих людей -  наголосив голова Комісії у справах молоді ЛА УГКЦ отець Тарас Милян.

 

Нагадаємо, що 3 жовтня в УКУ відбудеться презентація діляльності Комісії у справах молоді ЛА УГКЦ, на якій буде представлено стратегію втілення молодіжного душпастирства.

 

Джерело: ugcc.lviv.ua