Угорський Архиєпископ застерігає перед мусульманського імміграцією в Європу
  • Птн, 05/08/2016 - 14:35

Археєпископ Веспрему монс. Джюла Марфі застерігає Європу перед масовою мусульманською міграцією, повідомляє «CatholicCulture.org».

«Джихад для мусульман – це принцип віри. Це означає, що вони повинні поширюватись. Вся Земля має стати Дар аль-Іслам, тобто ісламською територією, шляхом запровадження шаріату – ісламського закону» - сказав угорський Архиєпископ в інтерв’ю виданню «Riscossa Cristiana».

На думку Архиєпископа Марфі, мотивом, хоча він припускає й існування інших мотивів, мусульманської міграції є завоювання території Європи для ісламу. Веспремський Архипастир також зазначив, що мусульманська міграція в Європу має фінансову підтримку арабських мусульманських банків – «Вони не дозволяють їм виїхати в Катар і Об’єднанні Арабські Емірати, але дають їм гроші, щоб вони приїжджали сюди» - сказав Архиєпископ.

Коментуючи миролюбиві заяви Папи Франциска стосовно ісламу, Архиєпископ Мерфі сказав, що Папа мусить бути обережним, щоб не викликати мусульманську помсту проти християн Близького Сходу. 

«Те що ми любимо вовків, як Божі сотворіння, не означає, що ми повинні дозволити їм увійти серед овець, навіть якщо вони приходять в овечій шкурі», - заявив Архиєпископ – «Це не їх вина, що вони хочуть зайняти Європу. Це наша вина, якщо ми це дозволимо». 

Угорський Архиєпископ нагадав, що Ісус вимагав від своїх учнів бути без зла як голубки, але мудрими як змії.