Україна не програє інформаційну війну: «рашиська пропаганда у ЗМІ – це фуфло», – священик з Москви
  • Пон, 25/08/2014 - 14:39

Україна, направду, не програє Росії інформаційну війну. Просто є кілька десятків тисяч найманих журналістів, які по всьому світу пишуть репортажі про дії Росії в українсько-російському конфлікті, заробляючи на цьому великі гроші. Насправді: «рашиська пропаганда у ЗМІ – це фуфло».

Таку думку висловив московський священик Української автокефальної православної церкви о. Яків Кротов у сюжеті інформаційно-аналітичний проекту «Погляд на тиждень» на телеканалі ZIK (щосуботи о 21:00).

Також священнослужитель зауважив, що в українсько-російському конфлікті винний не лише Путін. Мовляв: «Російська Федерація – це воєнне міністерство. Росія привикла воювати і – це відбувалося за будь-якого правителя. Сьогоднішній Путін – це, той же самий Ленін чи то Сталін», – наголосив учасник програми.

Гість переконаний, українцям не слід, очікувати адекватної, ба навіть, жорсткої оцінки з боку міжнародної спільною у справі збитого «Боїнг-777». Мовляв, Кремль таки є занепокоєним, але якщо до сих пір немає правдивої оцінки та рішучих дій міжнародних експертів, то їх вже не варто і очікувати.

«Ця війна між Україною та Росією йде за новим типом. Путін бачить слабкі місця українців, туди і б’є. Однак, Україна разом з Європою та Америкою у цій непростій ситуації дуже мудро поступає. Адже, вони не впроваджують жорстких санкцій проти Російської Федерації. А крок за кроком, потихенько, знищують як і Путіна так і його державу», – зазначив о. Яків Кротов.