Українська Греко-Католицька Церква презентує церковну інтернет-крамницю
  • Срд, 04/03/2015 - 20:14

Духовно-пізнавальна література, презентаційні видання УГКЦ, довідники, мапи та путівники України, церковні календарі, а також товари церковного вжитку, ікони, свічки, аудіо- та відеодиски – все це можна придбати на сайті церковної інтернет-крамниці УГКЦ.

Зручна навігація по каталогу дозволяє швидко та просто обрати бажаний товар для замовлення через сайт - www.shop-ugcc.com.ua.

Звертаємо вашу увагу на презентаційне видання «Українська Греко-Католицька Церква. Перші кроки. Ісповідництво. Відродження» - книга, створена редакцією під керівництвом єпископа Богдана Дзюраха (видавець - Департамент інформації УГКЦ). Видання можна придбати українською та англійською мовами.

У рік слуги Божого митрополита Андрея Шептицького пропонуємо вам ознайомитися з вибраними творами духовного пастиря українського народу, які зібрані у книзі «365 днів з великим Митрополитом. Роздуми на щодень» видавництва «Місіонер». Також звертаємо вашу увагу на тематичні церковні календарі УГКЦ на 2015 рік.

Патріарший паломницький центр УГКЦ займається підтримкою функціонування інтернет-крамниці і також  пропонує придбати товари власного виробництва. Зокрема запрошуємо вас ознайомитися з Довідником та мапою паломницьких місць УГКЦ (українською та англійською мовами).

У розділі «Ікони» представлено широкий асортимент майстерних образів, виконаних по дереву (Майстерня св. Антонія) та по металу (італійський виробник Valenti&Co).

У церковній інтернет-крамниці УГКЦ ви можете замовити доставку обраного вами товару он-лайн за декілька хвилин. Товар доставляється по Україні кур’єрською поштою. Крім того ви можете забрати замовлений вами товар з офісу Патріаршого паломницького центру УГКЦ (Київ, вул. Михайлівська, 17/2, офіс 2а).

Окремо звертаємо вашу увагу, що ви можете замовити доставку замовлень до США, Канади та Європи.

Слідкуйте за оновленнями асортименту інтернет-крамниці. Вже найближчим часом асортимент продукції значно розшириться.

Патріарший паломницький  центр відкритий до співпраці з партнерами. Якщо ви хотіли б реалізувати свою продукцію у нашій інтернет-крамниці або  купувати товари за оптовими цінами, звертайтеся із запитом на адресу pilgrimage.in.ua@gmail.com.

Переглянути весь асортимент інтернет-крамниці можна за посиланням >> www.shop-ugcc.com.ua

Контакти: тел.: +38(044) 279-19-20;  +38(095) 153-25-45, email: pilgrimage.in.ua@gmail.com