"Українська молодь - Христові" відновлює видання всеукраїнського християнського молодіжного часопису "Вірую"
  • Пон, 04/01/2016 - 23:17

З нагодити Ювілейного Святого року Божого Милосердя львівська організація "Українська молодь - Христові" відновлює видання, яке всі добре знають і щиро люблять - всеукраїнський християнський молодіжний часопис "Вірую".

Газета через певні обставини припинила виходити 13 років тому. Сьогодні світ побачив святковий різдвяний номер, який вже можна придбати за ціною 5 грн.

 Дякуємо Богові, що сьогодні, в часі 25-річного ювілею нашої організації маємо можливість спілкуватись з нашими друзями зі сторінок першого в Україні християнського молодіжного часопису. За цей час УМХ дуже змінилася та розвинулася, але разом з тим, вона завжди радо запрошує усіх молодих людей в своїх стінах шукати себе, Христа і себе у Христі.

 Щира подяка кожному, хто спричинився словом чи ділом до відновлення газети. Особлива подяка довголітньому редакторові "Вірую" пану Володимиру Громику. Складаємо найщиріші слова вдячності Блаженнішому Патріархові - емериту Любомиру Гузару та довголітньому наставникові молоді в лоні УГКЦ преосвященному Владиці Йосифові Міляну за цінні батьківські настанови для "Вірую".

 Неоціненно важливими для нас є звернення о. д-ра Олега Кіндія, духівника нашої спільноти, та свідчення капелана о. Юрія Галабуди, які Ви зможете знайти у номері. Також у відродженому номері  хочемо розказати про забуту спадщину Митрополита Шептицького у Шевченківському гаю у Львові.

Ми щиро віримо, що запалена іскорка освітить усім нам перед Різдвом шлях до спасіння та згуртує навколо доброї справи всіх небайдужих. Ми будемо дуже раді бачити серед нас активних, творчих та ініціативних молодих людей з запаленим серцями та любов`ю творити справи на славу Божу.

Відповіді на всі організаційні питання щодо часопису та стосовно розповсюдження першого номеру можна отримати за тел: 0676075684 – Христина.