Українську парафію в Римі відвідав народний артист України Павло Дворський
  • Пон, 01/02/2016 - 13:20

У неділю, 31 січня, парафію Свв. Сергія і Вакха відвідав народний артист України Павло Дворський зі своїми синами Павлом і В’ячеславом.

Спілкуючись з українцями в Римі, п. Павло передав вітання з рідного краю: «Адже з піснею ми привезли вам частиночку рідної України, частиночку добра, тепла від ваших рідних, друзів, знайомих, сусідів, дітей, матерів, бабусь, дідусів, від всієї християнської родини».

Павло Дворський наголосив на тому, що «де б ми не були, ми завжди молимося за нашу українську землю, за мир в Україні та за те, щоб була Україна, звучала наша мова та в повний голос звучала наша рідна українська пісня».

Відтак, артисти подарували парафіянам церкви Свв. Сергія і Вакха українську пісню.

Настоятель парафії Свв. Сергія і Вакха, ієрей Іван Кулик, подякував народному артистові України та його синам за відвідини. О.Іван привітав п. Павла із 40-річчям його творчої діяльності, а також з Днем народження, адже 1 лютого п. Павло святкує свій день уродин. Настоятель храму побажав артистові Божого благословення, здоров’я, сили та багато творчої наснаги. 

«Горнусь до тебе, Україно» – під такою назвою відбуваються концертні програми Павла Дворського разом з його синами в різних містах Італії та є приурочені 40-річчю творчої діяльності народного артиста України.