Усе розпочинається з сім’ї
  • Пон, 24/10/2016 - 14:16

23 жовтня 2016 року з ініціативи Комісії УГКЦ Справедливість і Мир відбулася чергова зустріч у рамках програми суспільно-політичного виховання мирян у м. Городок на Львівщині.

23 жовтня 2016 року з ініціативи Комісії УГКЦ Справедливість і Мир відбулася чергова зустріч у рамках програми суспільно-політичного виховання мирян у м. Городок на Львівщині. Усі бажаючі цього дня мали можливість взяти участь у дискусії на тему значення і ролі сім’ї в процесах розвитку особи та суспільства.

Доповідачем даної зустрічі, яка відбувалася при місцевому храмі Преображення Господнього ГНІХ, був заступник голови Комісії УГКЦ Справедливість і Мир о. Олег Лука. Розповівши учасникам про християнське бачення сім’ї, її біблійні та богословські виміри, присутні мали можливість впродовж кількох годин розглядати практичні питання сімейного життя у світлі Євангелія, сучасності та християнського суспільного вчення.

Тривала зустріч, проте, все ж залишила багато тематичних аспектів, які спільно вирішили розглянути на наступних зустрічах, що ініціативно звершуються місцевим парохом о. Тарасом Цікало спільно із місцевими парохіянами міста та набувають систематичного характеру.