Усіх небайдужих просять підтримати видавництво “Свічадо”, яке потерпає через карантин
  • Срд, 03/06/2020 - 11:21

Про це повідомили сьогодні на офіційній фб-сторінці видавництва. Через карантин,  “Свічаду” довелося звільнити багатьох працівників, позачиняти магазини на певний час. І це нанесло серйозний удар…

Слово до читачів та друзів видавництва “Свічадо”

Усі ми переживаємо сьогодні непрості часи. Багато установ, закладів, фірм опинилися на межі закриття, багато борються за виживання. Ця криза торкнулася також і нашого видавництва.

Ще досі напівзачинені храми та книжкові релігійні крамниці, в яких розповсюджували більшість нашої літератури. Ми були змушені звільнити і відправити на біржу праці половину наших працівників з надією, що ситуація зміниться і наша співпраця продовжиться. Наступні пів року будуть вирішальними у питанні подальшого існування видавництва “Свічадо”.

Зважаючи на ситуацію, звертаємося з проханням про підтримку до усіх тих, кому небайдужа доля релігійної книги, кому в минулому наші книги допомогли у духовному розвитку, хто хоче читати наші книги у майбутньому. Ми розуміємо, що багато хто також переживає скруту, особливо якщо йдеться про матеріяльне становище. Та якщо Ви можете собі дозволити придбати принаймні одну книгу у нашому видавництві — це буде Ваш внесок на підтримку релігійного книговидання.

Ви можете відвідати наш інтернет-магазин та замовити книги поштою. Можете завітати до крамниць, які продають нашу літературу. Книжка може бути також гарним подарунком для когось, кого любите. Ваша підтримка буде для нас неоціненною.

Та найбільше, що нам сьогодні потрібне — Ваша молитва. Згадайте про нас у розмові з Всевишнім. Нехай Господь наділить нас мудрістю і силою подолати усі перешкоди та виклики, які постали на шляху видавництва. Щоб ми не тільки пережили цей складний період, але й вийшли з нього сильнішими і мали змогу надалі видавати для Вас книги, “що дарують радість душі”, – йдеться на фб-сторінці.

ЗАМОВИТИ КНИЖКИ МОЖНА НА САЙТІ ВИДАВНИЦТВА СВІЧАДО