В архикатедральному соборі Святого Юра відслужили подячну Літургію за прожитий 2013 рік
  • Втр, 31/12/2013 - 15:46

31 січня 2013 р. Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський, очолив Божественну Літургію в архикатедральному соборі Святого Юра, в наміренні подяки Богові за прожитий рік. Разом з владикою молились: священнослужителі собору, духовенство архиєпархії, працівники Курій: Патріаршої та Львівської архиєпархії, а також парафіяльна спільнота собору Святого Юра.
 
У своєму слові владика Венедикт закликав переглянути рік, що минає, та подякувати Богові за миті, прожиті впродовж року.
 
«Цей день перед Новим роком є важливим, щоб поглянути на минулий рік і не просто подякувати Богові, а зауважити, як Бог промовляв до нас, як Бог опікується кожним з нас», – сказав єпископ.
 
Насамкінець проповідник заохотив бути відкритими на Бога: «Довіряймося Богові, який діяв, діє і буде діяти в житті кожного з нас».
 
Після завершення Божественної Літургії владика Венедикт висловив глибоку вдячність усім працівникам церковних структур, які у Львові трудяться для розвитку Церкви, а також мирянам, які беруть активну участь в житті Церкви.
 
Наостанок, єпископ поблагословив усіх присутніх свяченою водою.

Джерело: www.ugcc.lviv.ua