В Бразилії вбили католицького священика
  • Втр, 29/08/2017 - 17:01

Священик Педро Гомеш Бесерра (Pedro Gomes Bezerra) був знайдений мертвим в своєму будинку в м. Борборема (Borborema), в бразильському штаті Параїба, вранці 24 серпня 2017 р. Тіло священика, загорнуте в простирадло, було покрито ранами - йому нанесли удари ножем, щонайменше, 29 раз.

Відповідно до початкових даних, отриманих при розслідуванні, вбивця знав священика, оскільки ніяких свідчень крадіжки не було знайдено, і нічого з речей священика не пропало. Автомобіль священнослужителя був знайдений кинутим в сільській місцевості, приблизно за п'ятнадцять миль від місця злочину.

У заяві єпархії Гуарабіра (Guarabira) з приводу вбивства клірика повідомляється, що священик Педро Гомеш Бесерра здійснював своє пастирське служіння протягом приблизно двох років в церкві Nossa Senhorado Carmo в Борборема. З 1999 по 2007 р  служив в Белене, де створив будинок престарілих Доброго Пастиря і вів активну пастирську і соціально-благодійну роботу. 30 серпня священнослужителю виповнилося б 50 років, і в грудні він повинен був відзначити 24-річчя свого служіння в священичому сані.